Kokonaisvaltaista hyvinvointia etsimässä.

"Nykynormeja haastaen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin"-  Korpinmatkassa-blogia kirjoittelee hyvinvointiin hurahtanut 44v. Sallalainen nainen. Minä olen se porukan hiljaisin tyyppi joka ei saa suuntansa auki silloin kun pitää. Ihailen ihmisiä jotka voivat niin vain rennosti puhua eri tilaisuuksissa ja vieläpä ihan viisaita.

Nyt kuitenkin kun oma terveys kävi pohjamudissa, niin se oma kokonaisvaltainen hyvinvointi on alkanut kovasti kiinnostamaan.

Rakastan ruokaa ja nyt olen oppinut syömään niin, että se ravinto ei tee minua enää kipeäksi, vaan parantaa, niin haluan sitä tuoda sinullekin esille.

Onko kaikki meille iskostetut "terveys-intressit" ihan oikeasti hyväksi, vai voiko niitä normeja haastaa? Minä ainakin haastan ja toivon että sinäkin ainakin mielessäsi  kyseenalaistat joitain nykyhyvinvoinnin sääntöjä.

Myöskin lähellä sydäntä on naisten vaietut hormonit ja niiden toiminta.  Tämäkin kuuluu ihan normaaliin elämään, mutta ehkä se on vielä vähän hävettävä aihe joillekin.

Tavoitteena minulla on kokonaisvaltainen hyvinvointi, mutta myös matka itseeni. Enkä usko että meistä jokainen pystyy siihen samoilla eväillä, vaan tutkimalla ja kokeilemalla mikä on itselle hyvää.

Ihanaa, jos seuraat matkaani ja jätät joskus kommenttia 💕

 

Mitä mieltä olet?